Rhinodoron neusspray

Rhinodoron neusspray

In voorraad
€ 9,99
Inclusief BTW

Rhinodoron Neusspray bevochtigt, reinigt en verzorgt het droge neusslijmvlies, o.a. bij verkoudheid. Deze spray van Weleda bevat een isotone zoutoplossing die het droge neusslijmvlies bevochtigt. Hierdoor komen de trilhaartjes in je neus los, waardoor ze hun reinigende functie weer kunnen uitoefenen. De toegevoegde Aloë vera-gel zorgt voor een langdurige bevochtiging en verzorgt het neusslijmvlies en kleine wondjes die kunnen ontstaan in de neus tijdens een verkoudheid.


20ml |€ 9,99 |€ 499,50/ltr |€ 8,26 excl. BTW |

inhoud
  • 20ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Rhinodoron Neusspray bevochtigt, reinigt en verzorgt het droge neusslijmvlies, o.a. bij verkoudheid. De spray bevat een isotone zoutoplossing die het droge neusslijmvlies bevochtigt. Hierdoor komen de trilhaartjes in je neus los, waardoor ze hun reinigende functie weer kunnen uitoefenen. De toegevoegde Aloë vera-gel zorgt voor een langdurige bevochtiging en verzorgt het neusslijmvlies en kleine wondjes die kunnen ontstaan in de neus tijdens een verkoudheid.

- Helpt om snel en goed om vrijer door de neus te ademen

- Zorgt voor een langdurige bevochtiging dankzij Aloë vera-gel

- Ook geschikt voor kleine kinderen die zelf de neus nog niet kunnen snuiten

Hoe te gebruiken? Geschikt voor alle leeftijden. Volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar: 2-6 maal daags 1 à 2 keer sprayen in elk neusgat. Baby's en kinderen tot 6 jaar: 2-6 maal daags 1 keer sprayen in elk neusgat.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.


Ingrediënten[1]: 1 ml oplossing bevat 5 mg natriumchloride, 5 mg kaliumchloride, 5 mg AloÙ vera gel en water voor injectie.


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


A3590
4001638065085
Product toegevoegd aan favorieten.