Wat natuurlijk direct opvalt is de vormgeving en het nieuwe logo, maar er is meer. Op deze pagina lees je wat onze nieuwe webshop allemaal te bieden heeft.

Heb je vragen over de website, over je account, of heb je ergens een fout ontdekt, we horen het graag.

Na acht jaar was het de hoogste tijd voor een nieuwe website. Nieuwe uitstraling, nieuwe techniek, een groter assortiment en een nieuw logo. Wat niet is gewijzigd zijn de mensen achter de schermen en de service zoals je van ons gewend bent.

Het maken van de website doen wij volledig in eigen beheer en heeft veel tijd en energie gekost. We hebben dit gedaan naast onze normale werkzaamheden en menig uurtje in de late avond. De website is uitgebreid getest maar we kunnen ons voorstellen dat er nog ergens foutjes zijn. We houden ons dan ook aanbevolen voor opmerkingen wanneer je iets tegenkomt wat niet goed is of niet goed werkt. In het algemeen geldt dat de productinformatie zoals ingrediënten en allergenen rechtstreeks wordt overgenomen van onze leverancier. Wanneer je hier iets vindt wat niet klopt dan horen wij dat ook graag. Mail je opmerkingen naar klantenservice@cilou.nl, alvast dank.

Informatie voor klanten met een account

Adres(sen) en het wachtwoord zijn overgezet naar de nieuwe website. Helaas was het niet mogelijk 'mijn favorieten' over te zetten door de nieuwe database structuur en de nieuwe productindeling. Tip: om producten snel te vinden maak gebruik van het zoekvak, zie ook 'verbeterd zoekvak'.

Nieuwe techniek

Dit is een inkijkje onder de motorkap. Het besturingssysteem van een computer wordt regelmatig voorzien van updates voor verbeteringen en veiligheid. Er komt een moment dat updates niet meer voldoende zijn en er wordt dan een nieuwe versie uitgebracht. Ditzelfde geldt voor de techniek achter een webshop. We hebben het gelijk grondig aangepakt door een nieuwe versie te installeren en tal van verbeteringen uit te voeren.

Groter assortiment

Het assortiment is uitgebreid met veel nieuwe producten. Een aantal jaren terug is onze leverancier De Nieuwe Band overgenomen door Odin (biologische groothandel). Dit heeft er gaandeweg voor gezorgd dat producten en merken zijn verdwenen, soms teruggekeerd, maar het totaal aantal producten en merken is toegenomen. Al deze wijzigingen hebben we doorgevoerd op onze nieuwe website.

Nieuwe indeling

Producten die beschikbaar zijn met verschillende inhoud zoals bijvoorbeeld 500g, 1kg of 5kg verpakkingen zijn nu gebundeld onder één artikel. Ook de grootverpakking van 25kg is daar nu te vinden. Per inhoud is te zien wat het product kost per kilo. Dit maakt het overzichtelijk en er is in één oogopslag te zien wat de opties zijn.

Voor een groot aantal producten bieden wij 'doosvoordeel'. In onderstaand voorbeeld geven we 10% korting wanneer je 6 stuks van 500g besteld, kies hiervoor de optie 6x 500g.

Allergenen informatie

Bij elk product staat de aanwezigheid van allergenen vermeld onder het kopje productdetails. Het is gespitst in aanwezig, kan sporen bevatten of niet aanwezig.

Belangrijk! Deze informatie ontvangen wij van onze leverancier in een data bestand en wordt rechtstreeks overgezet naar onze website. In deze lijst kunnen fouten staan of informatie is verouderd omdat de samenstelling van een product is gewijzigd en niet is doorgevoerd op de lijst. Het etiket van een product is altijd leidend. Kom je fouten tegen dan horen wij dat graag en zullen dit doorgeven aan de makers van deze lijst.

Uitgebreid filter

In de linkerkolom van een categorie heb je de mogelijkheid om producten te filteren. Dit kan op subcategorie, merk, keurmerk en allergenen.

Verbeterd zoekvak

Wanneer je start met typen in het zoekvak verschijnen direct de eerste resultaten, daarbij staan ook afbeeldingen. Het is mogelijk om meerdere zoektermen op te geven. Er wordt niet alleen gezocht in de product titel maar ook in de product omschrijving.

Nieuw logo

Ons logo hebben we aangepast zodat het beter aansluit bij het assortiment.

Product toegevoegd aan favorieten.