Olijfolie knoflook

Olijfolie knoflook

In voorraad
€ 6,25
Inclusief BTW

De extra vierge olijfolie van Principe di Gerace heeft een mediterrane smaak door de toegevoegde knoflook. De olijfolie is afkomstig uit het zuiden van Italië, Calabria, waar de zon bijna het hele jaar schijnt. In de groene valleien staan de olijfbomen, gelegen tussen de Tyrrheniase zee en de Ionische zee.

biologisch


100ml |€ 6,25 |€ 6,25/100g |€ 5,73 excl. BTW |

Inhoud
  • 100ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

De extra vierge olijfolie van Principe di Gerace heeft een mediterrane smaak door de toegevoegde knoflook. De olijfolie is afkomstig uit het zuiden van Italië, Calabria, waar de zon bijna het hele jaar schijnt. In de groene valleien staan de olijfbomen, gelegen tussen de Tyrrheniase zee en de Ionische zee.


Ingrediënten[1]: Olijfolie extra vierge**, gedroogde knoflook**.

**van biologisch dynamische herkomst


Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 3757 kiloJoules
900 kcal
Vet:100 gram
waarvan verzadigde vetzuren:13 gram
Koolhydraten:0 gram
waarvan suikers:0 gram
Voedingsvezels:n.b.
Eiwit:0 gram
Zout:0 gram
n.b. = niet bekend

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


A9311
8019404111191

In het prachtige Calabrië, waar de warmte van de zon bijna het hele jaar door haar stralen over de velden en gewassen laat schijnen en waar de koele omhelzing van de zeebries de eeuwenoude olijfgaarden van de familieboerderij streelt. De groene valleien, omgeven door het kristalheldere water van de oude Tyrreense en Ionische Zee, vormen het natuurlijke kader waarbinnen Mediterranea Foods opereert. De hoge kwaliteit van de landbouwproductie van het bedrijf is dan ook het resultaat van een gecombineerde en geharmoniseerde actie van verschillende factoren, van het klimaat tot de eigenaardigheden van de grond.

Na vele jaren zij aan zij met zijn vader Domenico te hebben gewerkt, besloot Antonino Anastasi, de stichter van Mediterranea Foods, tegen het begin van de jaren 1990 het familiebedrijf om te vormen tot een volledig biologisch productiebedrijf, omdat hij sterk geloofde in de impuls van een landbouw die vooral aandacht had voor de antropische en ethische aspecten van de productie. Het was de natuurlijke weg die moest worden gevolgd in een spoor dat was uitgezet door de familie, wier beleidslijnen en filosofie reeds gericht waren op natuurlijke productie.

Meer info: mediterraneafoods

Product toegevoegd aan favorieten.