Balsamic azijn modena igp
Balsamic azijn modena igp
Balsamic azijn modena igp

Balsamic azijn modena igp

In voorraad
€ 7,59
Inclusief BTW

Deze Principe di Gerace balsamico-azijn uit Modena wordt op traditionele wijze gemaakt van biologisch geteelde, rijpe druiven en rijpt ten minste drie jaar. De dikke, donkerbruine balsamico-azijn geeft met zijn zachtzure noot een heerlijke smaak aan salades en groentegerechten. Het is een must in elke mediterrane keuken!

biologisch


250ml |€ 7,59 |€ 30,36/ltr |€ 6,96 excl. BTW |

Inhoud
  • 250ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Deze Pricipe di Gerace balsamico-azijn uit Modena wordt op traditionele wijze gemaakt van biologisch geteelde, rijpe druiven en rijpt ten minste drie jaar. De dikke, donkerbruine balsamico-azijn geeft met zijn zachtzure noot een heerlijke smaak aan salades en groentegerechten. Het is een must in elke mediterrane keuken!


Ingrediënten[1]: Wijnazijn*, gekookte most*

*van biologische herkomst


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
gluten
niet aanwezig
ei
niet aanwezig
melk
niet aanwezig
lupine
niet aanwezig
noten
niet aanwezig
pinda
niet aanwezig
schaaldieren
niet aanwezig
selderij
niet aanwezig
sesam
niet aanwezig
soja
niet aanwezig
sulfiet
niet aanwezig
vis
niet aanwezig
mosterd
niet aanwezig
weekdieren
niet aanwezig
A15105
8019404000174

In het prachtige Calabrië, waar de warmte van de zon bijna het hele jaar door haar stralen over de velden en gewassen laat schijnen en waar de koele omhelzing van de zeebries de eeuwenoude olijfgaarden van de familieboerderij streelt. De groene valleien, omgeven door het kristalheldere water van de oude Tyrreense en Ionische Zee, vormen het natuurlijke kader waarbinnen Mediterranea Foods opereert. De hoge kwaliteit van de landbouwproductie van het bedrijf is dan ook het resultaat van een gecombineerde en geharmoniseerde actie van verschillende factoren, van het klimaat tot de eigenaardigheden van de grond.

Na vele jaren zij aan zij met zijn vader Domenico te hebben gewerkt, besloot Antonino Anastasi, de stichter van Mediterranea Foods, tegen het begin van de jaren 1990 het familiebedrijf om te vormen tot een volledig biologisch productiebedrijf, omdat hij sterk geloofde in de impuls van een landbouw die vooral aandacht had voor de antropische en ethische aspecten van de productie. Het was de natuurlijke weg die moest worden gevolgd in een spoor dat was uitgezet door de familie, wier beleidslijnen en filosofie reeds gericht waren op natuurlijke productie.

Meer info: mediterraneafoods

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan favorieten.