Inlegkruisjes tanga/string
Inlegkruisjes tanga/string
Inlegkruisjes tanga/string

Inlegkruisjes tanga/string

In voorraad
€ 2,93

Tanga-vormige inlegkruisje met vleugels om het goed op z'n plaats te houden. Gemaakt van 100% biologisch katoen. Het is vrij van kunststof, niet met chloor gebleekt, ongeparfumeerd en biologisch afbreekbaar.

biologisch


30st |€ 3,19 |€ 0,11/stuk |€ 2,93 excl. BTW |

Inhoud
  • 30st

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Met Natracare inlegkruisjes hebt je alleen gecertificeerde 100% biologische katoen naast je gevoelige huid. Natuurlijke, plantaardige materialen zijn ademend en zacht om je comfortabel en droog te houden voor dagelijkse bescherming.

Net als alle Natracare-producten zijn de inlegkruisjes vrij van plastics, parfums en chloor, waardoor je synthetische materialen en huidirriterende stoffen die in zoveel andere producten voor persoonlijke verzorging voorkomen, kunt vermijden.

Veel gynaecologen hebben vrouwen met een gevoelige huid geadviseerd Natracare-pads te gebruiken om contact met chloorgebleekte materialen, synthetische stoffen, latex en superabsorberende polymeren te verminderen.

Elk jaar worden miljarden uit plastic gemaakte inlegkruisjes weggegooid door vrouwen. De meeste van deze pads zijn gemaakt van meer dan 90% ruwe-oliestoffen die de wereldwijde omgeving voor altijd vervuilen. Dit plastic afval komt terecht op stortplaatsen en oceanen, het veroorzaakt visuele vervuiling, beschadigt het leven in zee en uiteindelijk de voedselketen. Door Natracare te kiezen, zeg je nee tegen ruwe olie plastics en ja tegen duurzame en hernieuwbare materialen.


Ingrediënten[1]: 100% katoen


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
A4145
782126003072
Product toegevoegd aan favorieten.