Gember wordt in Nederland vooral gebruikt in koek en gebak, bijvoorbeeld in gemberkoek, ontbijtkoek, taaitaai en speculaas. In de Indonesische keuken wordt gember gebruikt in allerlei hartige gerechten. Gedroogde gember is scherper van smaak dan verse gember.
5x 30g | | € 13,91 | | € 9,27/100g | | € 12,76 excl. BTW | | |
3x 250g | | € 50,90 | | € 6,79/100g | | € 46,69 excl. BTW | |
Bestellen per 3x 250g = 10% voordeel op de adviesprijs van € 18,85.
minimale besteding € 10,00
€ 4,95 | GRATIS | Vervoerder | ||
---|---|---|---|---|
Nederland | tot € 60,- | vanaf € 60,- | DHL | |
België | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL/BPost | |
Luxemburg | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL/BPost | |
Duitsland | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL |
Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.
PayPal +3% transactiekosten
Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.
Gember wordt in Nederland vooral gebruikt in koek en gebak, bijvoorbeeld in gemberkoek, ontbijtkoek, taaitaai en speculaas. In de Indonesische keuken wordt gember gebruikt in allerlei hartige gerechten. Gedroogde gember is scherper van smaak dan verse gember.
Botanische naam: Zingiber officinale
Ingrediënten[1]: Gember* |
*van biologische herkomst
Land van herkomst ingrediënten: NL
[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.
- keurmerk
- biologisch
- gluten
- niet aanwezig
- ei
- niet aanwezig
- melk
- niet aanwezig
- lupine
- niet aanwezig
- noten
- niet aanwezig
- pinda
- niet aanwezig
- schaaldieren
- niet aanwezig
- selderij
- niet aanwezig
- sesam
- niet aanwezig
- soja
- niet aanwezig
- sulfiet
- niet aanwezig
- vis
- niet aanwezig
- mosterd
- niet aanwezig
- weekdieren
- niet aanwezig