Ume Su is een traditionele Japanse smaakmaker, die naar verluidt dateert uit de Edo-periode in de 17e eeuw. Het wordt wereldwijd steeds populairder vanwege zijn zeer unieke smaakprofiel. De azijnachtige scherpte voegt een rijke smaak toe aan een breed scala aan gerechten, waaronder salades, dipsauzen, groenten, dressings, voor het inmaken en zelfs als geheim ingrediënt in cocktails.
6x 150ml | | € 19,39 | | € 21,54/ltr | | € 17,79 excl. BTW | |
Bestellen per 6x 150ml = 10% voordeel op de adviesprijs van € 3,59.
minimale besteding € 10,00
€ 4,95 | GRATIS | Vervoerder | ||
---|---|---|---|---|
Nederland | tot € 60,- | vanaf € 60,- | DHL | |
België | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL/BPost | |
Luxemburg | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL/BPost | |
Duitsland | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL |
Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.
PayPal +3% transactiekosten
Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.
Ume Su is een traditionele Japanse smaakmaker, die naar verluidt dateert uit de Edo-periode in de 17e eeuw. Het wordt wereldwijd steeds populairder vanwege zijn zeer unieke smaakprofiel. De azijnachtige scherpte voegt een rijke smaak toe aan een breed scala aan gerechten, waaronder salades, dipsauzen, groenten, dressings, voor het inmaken en zelfs als geheim ingrediënt in cocktails.
- Geproduceerd door Umeboshi-pruimen zorgvuldig te beitsen met rode Perilla-bladeren
-Gemaakt door de 4e generatie familieproducent
- Authentiek Japans – geteeld op een bergboerderij in de Japanse prefectuur Wakayama
- De Umeboshi-bomen van de producent zijn niet geënt
- keurmerk
- biologisch
- gluten
- niet aanwezig
- ei
- niet aanwezig
- melk
- niet aanwezig
- lupine
- niet aanwezig
- noten
- niet aanwezig
- pinda
- niet aanwezig
- schaaldieren
- niet aanwezig
- selderij
- niet aanwezig
- sesam
- niet aanwezig
- soja
- niet aanwezig
- sulfiet
- niet aanwezig
- vis
- niet aanwezig
- mosterd
- niet aanwezig
- weekdieren
- niet aanwezig