Barley is ook bekend als Mugi Miso, de traditionele miso uit Japan. Het wordt gemaakt volgens traditionele methodes en volledig gerijpt in vaten cederhout. Miso kan worden gebruikt in plaats van zout om gerechten zoals soepen en stoofschotels op smaak te brengen. Het combineert goed met ingrediënten zoals gember, knoflook, rijstazijn, tahini en citroen.
6x 300g | | € 46,71 | | € 25,95/kg | | € 42,85 excl. BTW | |
Bestellen per 6x 300g = 10% voordeel op de adviesprijs van € 8,65.
minimale besteding € 10,00
€ 4,95 | GRATIS | Vervoerder | ||
---|---|---|---|---|
Nederland | tot € 60,- | vanaf € 60,- | DHL | |
België | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL/BPost | |
Luxemburg | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL/BPost | |
Duitsland | tot € 70,- | vanaf € 70,- | DHL |
Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.
PayPal +3% transactiekosten
Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.
Barley is ook bekend als Mugi Miso, de traditionele miso uit Japan. Het wordt gemaakt volgens traditionele methodes en volledig gerijpt in vaten cederhout.
Miso kan worden gebruikt in plaats van zout om gerechten zoals soepen en stoofschotels op smaak te brengen. Het combineert goed met ingrediënten zoals gember, knoflook, rijstazijn, tahini en citroen.
Vanwege de grote vraag naar Clearspring miso, contracteerd Clearspring biologische miso bij verschillende fabrikanten in verschillende regio's in Japan. Deze miso is gemaakt volgens traditionele recepten met de best mogelijke biologische ingrediënten, maar aangezien miso een levend product is, zullen de smaak, kleur en consistentie enigszins variëren, afhankelijk van de regio en het seizoen. De lichter gekleurde miso komt vaak uit de zuidelijke regio, waar vanwege het warmere klimaat de vereiste rijpingsduur korter is dan in de noordelijke regio, die typisch een donkere miso maakt.
Af en toe kan de miso echter van nature blijven gisten in de pot, waardoor de kleur van de miso na verloop van tijd geleidelijk donkerder wordt. Deze voortdurende rijping kan er ook voor zorgen dat het deksel uitpuilt, maar wees gerust dat het product nog steeds heerlijk en veilig is om te consumeren. Om deze fermentatie te vertragen, houdt u het product gewoon gekoeld.
Ingrediënten[1]: GERST* (38%), SOJABONEN* (35%), zeezout (16%) en water. |
*van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram): |
Energie: | 768 kiloJoules | |
183 kcal | ||
Vet: | 59 gram | |
waarvan verzadigde vetzuren: | 11 gram | |
Koolhydraten: | 19 gram | |
waarvan suikers: | 12 gram | |
Voedingsvezels: | n.b. | |
Eiwit: | 11 gram | |
Zout: | 11 gram |
[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.
- keurmerk
- SoilAssosiation
- gluten
- aanwezig
- ei
- niet aanwezig
- melk
- niet aanwezig
- lupine
- niet aanwezig
- noten
- niet aanwezig
- pinda
- niet aanwezig
- schaaldieren
- niet aanwezig
- selderij
- niet aanwezig
- sesam
- niet aanwezig
- soja
- aanwezig
- sulfiet
- niet aanwezig
- vis
- niet aanwezig
- mosterd
- niet aanwezig
- weekdieren
- niet aanwezig