Barley miso

Barley miso

In voorraad
€ 7,42

Barley is ook bekend als Mugi Miso, de traditionele miso uit Japan. Het wordt gemaakt volgens traditionele methodes en volledig gerijpt in vaten cederhout. Miso kan worden gebruikt in plaats van zout om gerechten zoals soepen en stoofschotels op smaak te brengen. Het combineert goed met ingrediënten zoals gember, knoflook, rijstazijn, tahini en citroen.

soil association organic


300g |€ 8,09 |€ 2,70/100g |€ 7,42 excl. BTW
6x 300g |€ 43,69 |€ 2,43/100g |€ 40,08 excl. BTW

Bestellen per 6x 300g = 10% voordeel.


inhoud
  • 1x 300g
  • 6x 300g

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Barley is ook bekend als Mugi Miso, de traditionele miso uit Japan. Het wordt gemaakt volgens traditionele methodes en volledig gerijpt in vaten cederhout.

Miso kan worden gebruikt in plaats van zout om gerechten zoals soepen en stoofschotels op smaak te brengen. Het combineert goed met ingrediënten zoals gember, knoflook, rijstazijn, tahini en citroen.

Vanwege de grote vraag naar Clearspring miso, contracteerd Clearspring biologische miso bij verschillende fabrikanten in verschillende regio's in Japan. Deze miso is gemaakt volgens traditionele recepten met de best mogelijke biologische ingrediënten, maar aangezien miso een levend product is, zullen de smaak, kleur en consistentie enigszins variëren, afhankelijk van de regio en het seizoen. De lichter gekleurde miso komt vaak uit de zuidelijke regio, waar vanwege het warmere klimaat de vereiste rijpingsduur korter is dan in de noordelijke regio, die typisch een donkere miso maakt.

Af en toe kan de miso echter van nature blijven gisten in de pot, waardoor de kleur van de miso na verloop van tijd geleidelijk donkerder wordt. Deze voortdurende rijping kan er ook voor zorgen dat het deksel uitpuilt, maar wees gerust dat het product nog steeds heerlijk en veilig is om te consumeren. Om deze fermentatie te vertragen, houdt u het product gewoon gekoeld.


Ingrediënten[1]: GERST* (38%), SOJABONEN* (35%), zeezout (16%) en water.

*van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.


Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 768 kiloJoules
183 kcal
Vet:5,9 gram
waarvan verzadigde vetzuren:1,1 gram
Koolhydraten:19 gram
waarvan suikers:12 gram
Voedingsvezels:n.b.
Eiwit:11 gram
Zout:11 gram
n.b. = niet bekend

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
SoilAssosiation
gluten
aanwezig
ei
niet aanwezig
melk
niet aanwezig
lupine
niet aanwezig
noten
niet aanwezig
pinda
niet aanwezig
schaaldieren
niet aanwezig
selderij
niet aanwezig
sesam
niet aanwezig
soja
aanwezig
sulfiet
niet aanwezig
vis
niet aanwezig
mosterd
niet aanwezig
weekdieren
niet aanwezig
A2551
5021554985075

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan favorieten.