Suikermais golden bantam
Suikermais golden bantam

Suikermais golden bantam

In voorraad
€ 15,53
Inclusief BTW

Specialiteit voor amateurtuinders. Golden Bantam is een oude variëteit (bestaat al sinds 1902). Het is een medium zoete variëteit van suikermaïs. De kolven zijn van zeer goede kwaliteit als ze worden geoogst als de melk rijp is. De omzetting van suiker in zetmeel verloopt na het plukken sneller dan bij de extra zoete varianten. Het is daarom essentieel dat de kolven vers en binnen een dag na het plukken worden geconsumeerd. Aangename smaak, minder zoet dan de hybriden. Inhoud: 13g - voldoende voor ongeveer 40 planten

biologisch


1st |€ 3,45 |€ 3,45/stuk |€ 3,17 excl. BTW |
5x 1st |€ 15,53 |€ 3,11/stuk |€ 14,24 excl. BTW |

Bestellen per 5x 1st = 10% voordeel op de adviesprijs van € 3,45.


Inhoud
  • 1x 1st
  • 5x 1st

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Specialiteit voor amateurtuinders. Golden Bantam is een oude variëteit (bestaat al sinds 1902). Het is een medium zoete variëteit van suikermaïs. De kolven zijn van zeer goede kwaliteit als ze worden geoogst als de melk rijp is. De omzetting van suiker in zetmeel verloopt na het plukken sneller dan bij de extra zoete varianten. Het is daarom essentieel dat de kolven vers en binnen een dag na het plukken worden geconsumeerd. Aangename smaak, minder zoet dan de hybriden.

G455

Inhoud: 13g - voldoende voor ongeveer 40 planten


Ingrediënten[1]: zaden van suikermais golden bantam**.

**van biologisch dynamische herkomst


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
D5792
4260012642094

Bingenheimer Saatgut is een biologisch zaadbedrijf gevestigd in Duitsland. Het bedrijf legt zich toe op het ontwikkelen, produceren en verkopen van biologische zaden voor groenten, kruiden en bloemen. Bingenheimer Saatgut staat bekend om zijn toewijding aan biologische landbouw, biodiversiteit en duurzaamheid.

Het assortiment van Bingenheimer Saatgut omvat een breed scala aan zaden, variërend van traditionele groenten en kruiden tot zeldzame en oude gewassen. Het bedrijf zorgt ervoor dat al hun zaden worden geteeld volgens de strenge richtlijnen van de biologische landbouw en dat ze vrij zijn van genetische modificatie.

Bingenheimer Saatgut werkt samen met een netwerk van biologische telers en zadenvermeerderaars om ervoor te zorgen dat hun zaden van de hoogste kwaliteit zijn. Ze ondersteunen deze telers met technische kennis en advies, en zorgen ervoor dat de zaden op een duurzame en milieuvriendelijke manier worden geteeld.

Naast het produceren en verkopen van zaden, streeft Bingenheimer Saatgut ook naar de uitwisseling en behoud van biodiversiteit. Ze werken aan het behoud en het herstel van oude en zeldzame gewassen, en ondersteunen projecten die gericht zijn op het behoud van inheemse planten.

Bingenheimer Saatgut is een gewaardeerd bedrijf in de biologische sector en heeft een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van biologische zaden. Hun inzet voor biologische landbouw, duurzaamheid en biodiversiteit maakt hen een populair keuze voor tuinders en boeren die streven naar een gezondere en meer duurzame voedselproductie.

De catalogus van Bingenheimer Saatgut 2023/2024 kunt u hier downloaden.

Product toegevoegd aan favorieten.