Vergel white
Vergel white

Vergel white

In voorraad
€ 48,45
Inclusief BTW

La Bodega de Pinoso is een wijnhuis in de regio Alicante, Spanje, dat gespecialiseerd is in de productie van biologische kwaliteitswijnen. Een van de meest opvallende wijnen is de Vergel White, die deel uitmaakt van de biologische lijn van het wijnhuis. Vergel White is een witte wijn gemaakt van biologische druivensoorten, voornamelijk Moscatel de Alejandría en Merseguera. Deze druiven worden biologisch geteeld, zonder gebruik van pesticiden of kunstmest, wat bijdraagt aan de gezondheid van de bodem en het milieu. Wat betreft het sensorische profiel, wordt Vergel White gekarakteriseerd als een frisse en aromatische wijn, met bloemen- en citrustonen. Hij heeft een lichtgele kleur en is evenwichtig en licht in de mond, met een verfrissende zuurgraad.

biologisch


6x 750ml |€ 48,45 |€ 10,77/ltr |€ 40,04 excl. BTW |

Bestellen per 6x 750ml = 5% voordeel op de adviesprijs van € 8,5.


Inhoud
  • 6x 750ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Krachtig, lief en breed. Een elegante Spaanse witte wijn, traditioneel en modern tegelijk.

Waar traditie en respect voor de natuur elkaar ontmoet. Het terroir als het belangrijkste argument voor 100% natuurlijke wijnen met variëteiten die volledig zijn aangepast aan het terrein en de klimatologische omstandigheden van Alicante.

Deze wijn is het resultaat van oude wijnstokken van Airén, een echte Spaanse variëteit en Sauvignon Blanc. Ze worden volgens de traditionele methoden in het beste droge land geteeld. De opbrengst is zodanig geregeld dat 500g per stam overblijft om maximale concentratie en aromatische complexiteit te bereiken. Bodega de Pinoso besteedt alle aandacht aan het respect voor de natuurlijke omgeving en het terroir door handmatig de clusters in de koelste uren van de ochtend te oogsten. Op deze manier behouden ze de integriteit van de druif en beperken ze de oxidatie ervan. Na een lichte persing en een goede lagering van de most bij de juiste temperatuur, zodat de inheemse gisten al hun aromatische expressiviteit kunnen tonen. De fermentatie wordt gevolgd door enkele weken van rust voordat de wijn gebotteld wordt.

Kleur: Lichtgeel met gouden reflecties.

Neus: Aroma's van rijp fruit (perzik, abrikoos, guave), witte bloemen en specerijen (gember, witte peper) en een vleugje boter.

12,5% Vol.

Serveer temperatuur: 6º - 8ºC


Ingrediënten[1]: druiven*. Sauvignon blanc en airen

*van biologische herkomst


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
gluten
niet aanwezig
ei
niet aanwezig
melk
niet aanwezig
lupine
niet aanwezig
noten
niet aanwezig
pinda
niet aanwezig
schaaldieren
niet aanwezig
selderij
niet aanwezig
sesam
niet aanwezig
soja
niet aanwezig
sulfiet
aanwezig
vis
niet aanwezig
mosterd
niet aanwezig
weekdieren
niet aanwezig
D7493
8437003095368
Product toegevoegd aan favorieten.