Flos de pinoso rosé
Flos de pinoso rosé

Flos de pinoso rosé

In voorraad
€ 39,84
Inclusief BTW

FLOS DE PINOSO ROSÉ wordt gemaakt van de inheemse druivensoort Monastrell, die bekend staat om zijn fruitige en frisse karakter. De wijn heeft een mooie roze kleur en een verfijnde smaak met tonen van rood fruit, zoals aardbeien en frambozen, en een subtiele kruidigheid. FLOS DE PINOSO ROSÉ is een heerlijke wijn om te genieten op een zonnige dag, als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades, vis en gevogelte. Het is een biologische wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die wordt geproduceerd met respect voor de natuur en het milieu.

biologisch


6x 750ml |€ 39,84 |€ 8,85/ltr |€ 32,93 excl. BTW |

Bestellen per 6x 750ml = 5% voordeel op de adviesprijs van € 6,99.


Inhoud
  • 6x 750ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

FLOS DE PINOSO ROSÉ is een biologische roséwijn die wordt geproduceerd in de Bodega de Pinoso in de regio Pinoso in Spanje. Deze wijn wordt gemaakt van biologisch geteelde druiven, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden of chemicaliën.

FLOS DE PINOSO ROSÉ wordt gemaakt van de inheemse druivensoort Monastrell, die bekend staat om zijn fruitige en frisse karakter. De wijn heeft een mooie roze kleur en een verfijnde smaak met tonen van rood fruit, zoals aardbeien en frambozen, en een subtiele kruidigheid.

De Bodega de Pinoso is een familiebedrijf dat al sinds 1932 wijn produceert. Ze hebben zich gespecialiseerd in biologische wijnbouw en streven naar het behoud van het natuurlijk evenwicht in de wijngaarden. De wijngaarden liggen op een hoogte van 600 tot 750 meter boven zeeniveau, wat zorgt voor een optimale rijping van de druiven.

FLOS DE PINOSO ROSÉ is een heerlijke wijn om te genieten op een zonnige dag, als aperitief of bij lichte gerechten zoals salades, vis en gevogelte. Het is een biologische wijn met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die wordt geproduceerd met respect voor de natuur en het milieu.


Ingrediënten[1]: druiven*. monastrell

*van biologische herkomst


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
gluten
niet aanwezig
ei
niet aanwezig
melk
niet aanwezig
lupine
niet aanwezig
noten
niet aanwezig
pinda
niet aanwezig
schaaldieren
niet aanwezig
selderij
niet aanwezig
sesam
niet aanwezig
soja
niet aanwezig
sulfiet
aanwezig
vis
niet aanwezig
mosterd
niet aanwezig
weekdieren
niet aanwezig
D7492
8437003095320
Product toegevoegd aan favorieten.