hoest kruiden thee 20blt Bekijk groter

hoest kruiden thee 20blt

Sekem

In voorraad


20blt | € 3,09 | € 0,15/blt | € 2,83 excl. BTW


Meer details

€ 3,09

Meer informatie

SEKEM is de overkoepelende naam van een groot aantal initiatieven in de Egyptische woestijn waaronder biologisch-dynamische landbouw (gemengd bedrijf), productie van kruidenthee en farmaceutische producten maar ook een uitgebreide kleding- en textiel lijn van biologisch-dynamisch katoen dat door SEKEM zelf geteeld wordt.


Binnen SEKEM vinden 2000 mensen een arbeidsplaats en zijn meer dan 20.000 mensen economisch verbonden met de SEKEM organisatie. Het landbouw areaal bedraagt meer dan 2.500 hectare verspreid over meerdere plaatsen in de Egyptische woestijn. Het transformeren van grote gebieden woestijnzand in vruchtbare landbouwgrond met behulp van de biologisch-dynamische landbouwmethode waarin vruchtbare compost een hoofdrol vervult, wordt ook wel het wonder van SEKEM genoemd. Het SEKEM initiatief is gestart in 1977 door Dr. Ibrahim Abouleish (1937-2017). Zijn zoon Helmy Abouleish (1961) is de huidige algemeen directeur en is vanaf zijn jeugd betrokken bij de organisatie.

Ingrediënten[1]: venkel** (20%), zoethout** (20%), tijm** (20%), salie** (10%), anijs** (10%), citroenmelisse** (10%) en guave** (10%).
**Van biologisch dynamische herkomst

Land van herkomst ingrediënten: Egypte

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

12 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden