Brush 11

Brush 11

puroBIO
Laatste items in voorraad
€ 14,79

Kwast 11 - sculpting. Deze brush is een "must have" om je gezichtscontouren vorm te geven en te definiëren. De vorm, schuin, rond afgesneden, gemaakt van zacht en flexibel haar, is speciaal ontworpen voor vergemakkelijken van het aanbrengen en blenden van sculpting producten, zoals blush en bronzer. Geeft een mooi egaal en natuurlijk effect zodat de contouren van je gezicht mooi uitkomen. Ook te gebruiken om basis make-up in poedervorm of met romige of vloeibare textuur aan te brengen.


1st |€ 17,90 |€ 17,90/stuk |€ 14,79 excl. BTW

inhoud
  • 1st

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Deze brush is een "must have" om je gezichtscontouren vorm te geven en te definiëren. De vorm, schuin, rond afgesneden, gemaakt van zacht en flexibel haar, is speciaal ontworpen voor vergemakkelijken van het aanbrengen en blenden van sculpting producten, zoals blush en bronzer. Geeft een mooi egaal en natuurlijk effect zodat de contouren van je gezicht mooi uitkomen. Ook te gebruiken om basis make-up in poedervorm of met romige of vloeibare textuur aan te brengen.

De kwasten zijn dermatologisch getest, geschikt voor een gevoelige huid en zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Voor het aanbrengen van je make-up, zijn goede make-up kwasten onmisbaar!


soort
accessoire
A10518
8051411361312
Product toegevoegd aan favorieten.