Brush 08

Brush 08

puroBIO
Laatste items in voorraad
€ 9,01

Kwast 08 - oogschaduw. De specifieke vlamvorm stelt je in staat om de oogschaduw op een eenvoudige en snelle manier aan te brengen, te blenden en verzachten. Met dit penseel kan je een hele lichte schaduw creëren, of eventuele foutjes in al aangebrachte make-up eenvoudig corrigeren. Het verzachtende effect zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. Ook perfect voor smokey eyes. De kwast kan gebruikt worden om zowel ogen als gezicht voor het aanbrengen van oogschaduw, poeders, concealers en crèmes.


1st |€ 10,90 |€ 10,90/stuk |€ 9,01 excl. BTW

inhoud
  • 1st

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

De specifieke vlamvorm stelt je in staat om de oogschaduw op een eenvoudige en snelle manier aan te brengen, te blenden en verzachten. Met dit penseel kan je een hele lichte schaduw creëren, of eventuele foutjes in al aangebrachte make-up eenvoudig corrigeren. Het verzachtende effect zorgt voor een heel natuurlijk resultaat. Ook perfect voor smokey eyes. De kwast kan gebruikt worden om zowel ogen als gezicht voor het aanbrengen van oogschaduw, poeders, concealers en crèmes.

De kwasten zijn dermatologisch getest, geschikt voor een gevoelige huid en zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Voor het aanbrengen van je make-up, zijn goede make-up kwasten onmisbaar!


soort
accessoire
A10271
8051411361046
Product toegevoegd aan favorieten.