Mooncup
Mooncup
Mooncup
Mooncup

Mooncup

Mooncup
In voorraad
€ 26,93

Mooncup is de originele, zachte menstruatiecup gemaakt van silicone voor medisch gebruik, ontworpen door vrouwen als handig, veilig en milieuvriendelijk alternatief voor tampons en maandverband.


B |€ 29,35 |€ 29,35/stuk |€ 26,93 excl. BTW |
A |€ 29,35 |€ 29,35/stuk |€ 26,93 excl. BTW |

maat
  • B
  • A

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Mooncup is de originele, zachte menstruatiecup gemaakt van silicone voor medisch gebruik, ontworpen door vrouwen als handig, veilig en milieuvriendelijk alternatief voor tampons en maandverband.

Mooncup is gemaakt van zachte silicone voor medisch gebruik. Daardoor is hij zo comfortabel dat u hem niet kunt voelen zitten. Tampons absorberen 35% van het vocht in uw vagina, maar de Mooncup droogt uw vagina niet uit en laat geen vezels achter.

Welke maat?

- Kies maat A indien u 30 jaar of ouder bent of op welke leeftijd dan ook kinderen hebt gekregen via vaginale geboorte.

- Kies maat B indien u jonger bent dan 30 en nog geen kinderen hebt gekregen via vaginale geboorte

De maat die u kiest is afhankelijk van het feit of u kinderen hebt gekregen en uw leeftijd, omdat beide een invloed kunnen hebben op de stevigheid van de bekkenbodem. Het is niet afhankelijk van de intensiteit van uw menstruatiebloedingen. Maat A is 3 mm groter dan maat B, een klein verschil, maar belangrijk!

Uw Mooncup is altijd klaar. U hoeft niet nog vlug naar de winkel te lopen en u hoeft geen verschillende soorten maandverbanden of tampons in te slaan. Met een Mooncup hoeft u niet langer gebruikte producten weg te gooien of reservematerialen mee te nemen die veel plaats innemen (als je naar het toilet gaat of als je de ruimte in je rugzak nodig hebt als je op reis bent).

De Mooncup kan 3 keer meer bevatten dan een gewone tampon. Hij biedt dus een langere bescherming tijdens dagen waarop uw menstruatie hevig is. En omdat hij niet absorbeert, veroorzaakt hij geen droogheid wanneer uw menstruatie licht is.

U hebt slechts één Mooncup nodig die zichzelf terugbetaalt na 6-8 maanden. Daarna bespaart u maandelijks op uw hygiënische bescherming.

Latexvrij, hypoallergeen en zonder kleurstoffen, geurstoffen, BPA, ftalaten, plastic, bleekmiddelen of toxines.


A4137
5060053022225
Product toegevoegd aan favorieten.