+ Een groot biologisch assortiment levensmiddelen en non-food

Het assortiment van Cilou bestaat uit meer dan 97% biologische producten. Naast biologisch hebben wij ook een groot assortiment van Demeter kwaliteit en producten die volgens FairTrade normen zijn verhandeld. De verzorgingsproducten bevatten biologische ingrediënten en voldoen veelal aan de Natrue normen.

+ Onze prijzen zijn gemiddeld 5% lager dan de adviesprijs

Groothandels werken met advies prijzen voor consumenten, door onze efficiënte manier van werken kunnen wij onze prijzen laag houden, gemiddeld 5% onder de adviesprijs. Dit maken wij verder niet kenbaar op onze website, maar kijk en vergelijk!

+ Gratis verzending vanaf € 50,- in Nederland, vanaf € 60,- in België

Voor het verzenden rekenen wij het lage tarief van € 4,75 voor bestemmingen in Nederland en België. Bestel je meer dan het minimum orderbedrag dan verzenden wij het gratis!

+ Snelle levering

Wij leveren snel, alle bestellingen die bij ons binnen zijn voor 9:00uur (op werkdagen) verzenden wij dezelfde dag.

+ Kies zelf een gewenste leverdag, wij versturen de bestelling op het juiste moment

Niets is prettiger dan weten wanneer je bestelling wordt bezorgd. Bij Cilou gaat dit zeer eenvoudig, je kiest zelf de leverdatum en wij doen de rest! Werkt alleen voor adressen in Nederland en België.

+ Wij geven geen persoonsgegevens door aan derden, ook niet aan beoordelingsites

Op en rondom internet bestaat helaas een levendige handel in persoonsgegevens. Wereldwijd zijn meer dan 7000 bedrijven bezig met het verzamelen van privé gegevens en het verhandelen hiervan. Cilou is hierin zeer duidelijk, wij doen daar niet aan mee!

+ Je ontvangt van ons geen e-mail anders dan bestelbevestiging en verzendinformatie

Wij gebruiken je e-mail adres alleen voor informatie rond je bestelling. Ook geven wij je e-mail adres niet door aan derden. Ook de track&trace informatie versturen wij zelf.

+ Altijd een goede THT code

Alle producten die wij versturen hebben een minimale THT datum van 2 maanden. Uitzondering hierop zijn Brood, Afbakbroodjes en Roggebrood, deze producten hebben een minimale THT van 1 maand.