Ons bedrijf
Cilou is klein, persoonlijk en onafhankelijk. Wij zijn gevestigd in Drachten gelegen tussen de Friese meren en het Drents-Friesche-wold. Wij genieten van deze omgeving en zijn ons zeer bewust van al het moois. Een levensstijl die daarbij past is voor ons dan ook meer dan logisch. Bewust kiezen van producten die we dagelijks consumeren, eten en drinken maar ook verzorgingsproducten, die onze wereld niet of zo weinig mogelijk belasten.

Eerlijke biologische producten
De producten op onze website zijn allemaal van biologische oorsprong en als het kan biologisch-dynamisch, Demeter. Wij staan niet alleen voor eerlijke producten maar ook voor eerlijke handel, boeren en producenten verdienen een eerlijke prijs voor hun inspanning. Wij geven de best mogelijke prijs waar mogelijk en zijn gemiddeld 7% voordeliger dan de adviesprijs. Wanneer je bestellingen wilt doen van meer dan 750 Euro per keer neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

De beste willen zijn
Wij maken gebruik van een zeer efficiënt voorraadsysteem en werken nauw samen met onze leverancier. Dit zorgt ervoor dat wij meer dan 99,9% direct leveren van wat er is besteld. Op onze site wordt duidelijk aangegeven dat een artikel niet beschikbaar is. Je kunt bij het betreffende artikel je email adres opgeven en wij sturen je bericht zodra het artikel weer leverbaar is. Door onze manier van werken ontvang je altijd producten met een voor het product lange THT code.

Cilou in het kort

Producten die passen in een duurzame wereld
Op werkdagen voor 9 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Jij besteld, wij leveren, zonder fratsen!

  • geen sociale media
  • geen nieuwsbrief
  • geen beoordelingen
  • geen spionerende cookies
  • geen ongevraagde email

Niet goed geld terug garantie


Adresgegevens
cilou.nl
Drachten
+31 (0)512-820280
KvK 53987349
BTW-id NL001432851B79
IBAN NL92INGB0006777985

klantenservice@cilou.nl