Bleekmiddel

Bleekmiddel

In voorraad
€ 3,30

Regelmatig toevoegen bij wit wasgoed. Zeer goed geschikt om vlekken te verwijderen uit kleurechte bonte was. Tijdens het wasproces wordt het natriumpercarbonaat gesplitst in blekende zuurstof, water en soda. Het bleekproces is daardoor tevens het afbreekproces. Aangezien Sonett geen petrochemische bleekactivators gebruiken, is Sonett bleekcomplex en vlekkenverwijderaar in de wasmachine pas werkzaam vanaf 50°C.

Ecogarantievegan


450g |€ 3,99 |€ 0,89/100g |€ 3,30 excl. BTW

inhoud
  • 450g
  • 5kg

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Regelmatig toevoegen bij wit wasgoed. Zeer goed geschikt om vlekken te verwijderen uit kleurechte bonte was. Tijdens het wasproces wordt het natriumpercarbonaat gesplitst in

blekende zuurstof, water en soda. Het bleekproces is daardoor tevens het afbreekproces.

Aangezien Sonett geen petrochemische bleekactivators gebruiken, is Sonett bleekcomplex en vlekkenverwijderaar in de wasmachine pas werkzaam vanaf 50°C.

Sonett is al sinds 1977 producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen en werkt volgens een antroposofische visie. Dat uit zich bijvoorbeeld in de keuze van de grondstoffen (waar mogelijk biologisch), de manier van energie-opwekking en het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Sonett is een zelfstandig bedrijf en heeft als uitgangspunt om middelen voor wassen en reinigen te maken, die het water respecteren als drager van het leven.


INCI[1]: Sodium percarbonate, sodium carbonate.


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
Eco garantie
A1366
4007547103931
Product toegevoegd aan favorieten.