Haarverf donker bruin 100g Bekijk groter

Haarverf donker bruin 100g

Khadi

In voorraad


100g | € 9,90 | € 99,00/kg | € 8,18 excl. BTW


Meer details

€ 9,90

Meer informatie

Khadi Herbal Hair Colours zijn een natuurlijke manier om je haar kleur, glans en meer volume te geven.
Alle Khadi haarkleuringen zijn zacht voor zowel de mens als het milieu en geheel vrij van petrochemische stoffen. Ze bestaan uit puur plantaardige bestanddelen, zonder synthetische kleurstoffen en geurstoffen, en zonder conserveringsmiddelen, peroxiden en ammoniak.

De haarkleuren zijn in 12 verschillende kleuren verkrijgbaar namelijk:
Henna&Amla, Pure Henna Red, Pure Indigo, Natural Hazel, Light Brown, Dark Brown, Amla & Jathropa, Black, Senna, Golden Hint, Light Blond, Middle Blond.
De inwerktijd van de verf hangt af van de haardikte en het gewenste kleurresultaat. Dit verschilt van 30 minuten tot 2 uur.

Download Khadi kleurenkaart

De kleuringen moeten bij een goede temperatuur worden klaargemaakt. De temperatuur van de vloeistof is met 50°C perfect en mag niet worden verhoogd. Als dit wel gebeurd wordt de kleur van de vloeistof geler.

Ingrediënten[1]: INCI: Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem).


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

14 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden