Calming rose super tonic 50ml Bekijk groter

Calming rose super tonic 50ml

Odylique

in voorraad

50ml | € 18,75 | € 375,00/ltr | € 15,50 excl. BTW

Meer details

€ 18,75

Meer informatie

Een multifunctioneel huidverzorgingsproduct. Je kunt het niet alleen gebruiken voor reiniging, vitaliseren en het herstellen van de natuurlijke huidbarrière, maar ook als een kalmerende hydratatie, die bij warmer weer zelfs een aparte moisturiser kan vervangen. Daarom is deze extra sterke tonic niet aangelengd met water, zodat de huid volledig gebruik kan maken van de speciaal geconcentreerde gedistilleerde rozenblaadjes-hydrolaten, versterkt met kostbare essentiële rozenolie. Boordevol antioxidanten, polyfenolen en fytonutriënten die een positief effect op de zintuigen hebben, de cel vernieuwing stimuleren, en de roodheid van zelfs de meest gevoelige huid kalmeren.

- 100% natuurlijk - 100% biologisch
- Gecertificeerd biologisch door de Soil Association (UK), de meest veeleisende organisatie in Europa op vlak van certificering van biologische cosmetica.
- Verpakt in volledig recyclebaar materiaal
- Geschikt voor vegetariërs

Ingrediënten[1]: INCI: Rosa centifolia flower water*, Calendula officinalis flower extract*, Alcohol*, Rosa damascena flower oil*.
*Van biologische herkomst

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

28 Andere producten in deze categorie: