Hagelslag extra puur (50%)
Hagelslag extra puur (50%)

Hagelslag extra puur (50%)

In voorraad
€ 26,95
Inclusief BTW

Houd jij ook zo van hagelslag op je boterham of beschuit? Dit is de allereerste extra pure biologische hagelslag in Nederland! Echte pure hagelslag, met 50% cacao!

biologisch


6x 225g |€ 26,95 |€ 19,96/kg |€ 24,72 excl. BTW |

Bestellen per 6x 225g = 10% voordeel op de adviesprijs van € 4,99.


inhoud
  • 6x 225g
  • 25kg

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Houd jij ook zo van hagelslag op je boterham of beschuit? Dit is de allereerste extra pure biologische hagelslag in Nederland! Echte pure hagelslag, met 50% cacao!

Uniek in Nederland: de eerste biologische hagelslag met een cacaopercentage van 50%! Er werd regelmatig gevraagd naar een “extra pure” hagelslag. De pure biologische hagelslag die De Nieuwe Band al had, bevat 32% cacao. Dat lijkt misschien weinig, maar 32% is het meest gebruikte cacaopercentage bij pure hagelslag. Daarnaast is deze pure hagelslag relatief licht van kleur, waardoor het er qua uiterlijk minder “puur” uit ziet. De hagelslag met 50% cacao is minder zoet dan de 32%. Echt een hagelslag voor chocoladeliefhebbers!

Je ziet misschien weinig kleurverschil tussen hagelslag melk en puur 32%. Dat komt doordat de hagelslag wordt gemaakt van biologische cacao die een relatief lichte kleur heeft. Er zijn namelijk maar een aantal cacaorassen geschikt voor de biologische teelt. Zo’n ras moet én een goede weerstand hebben én lekkere cacaobonen opleveren. En toevallig hebben juist die cacaorassen een relatief lichte kleur. Daarom is het kleurverschil tussen de verschillende soorten hagelslag minimaal. Het gehalte aan cacao in de pure hagelslag 32% is echter hetzelfde als in niet-biologische pure hagelslag en daarmee (minstens) even lekker puur van smaak.

Geen extra toevoegingen

Een ander verschil is dat in de pure hagelslag van De Nieuwe Band geen gefractioneerd melkvet (harde fractie) en sojalecithine wordt gebruikt. Dit wordt vaak gebruikt om de hagelslag wat “romiger” te laten smaken. De producent vindt dit niet nodig, en zet zijn vraagtekens bij het gebruik van melkvet in hagelslag met de benaming “puur”. Deze pure hagelslag is dus geschikt voor veganisten. Het kan wel sporen bevatten van melkvet en is daarom niet geschikt voor mensen met een lactose-/melkallergie.

Herkomst van de ingrediënten

Afhankelijk van oogst en aanbod komt de biologische cacao voor deze hagelslag uit Ecuador, Dominicaanse Republiek, Mexico en Peru. De biologische rietsuiker komt uit Brazilië, Argentinië en Thailand.

Naast deze extra pure hagelslag is er de 32% puur, melk en een mix. Die laatste soort is een mengsel van de hagelslag “puur 32%” en witte hagelslag. Niet alleen heel vrolijk op je boterham, maar ook leuk om bijvoorbeeld taarten mee te versieren.


Ingrediënten[1]: rietsuiker* en cacaomassa*. cacao ten minste 50%

*van biologische herkomst


Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 2041 kiloJoules
487 kcal
Vet:27,5 gram
waarvan verzadigde vetzuren:17 gram
Koolhydraten:53,8 gram
waarvan suikers:49,7 gram
Voedingsvezels:n.b.
Eiwit:5,6 gram
Zout:0,05 gram
n.b. = niet bekend

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
gluten
niet aanwezig
ei
niet aanwezig
melk
kan sporen bevatten
lupine
niet aanwezig
noten
niet aanwezig
pinda
niet aanwezig
schaaldieren
niet aanwezig
selderij
niet aanwezig
sesam
niet aanwezig
soja
niet aanwezig
sulfiet
niet aanwezig
vis
niet aanwezig
mosterd
niet aanwezig
weekdieren
niet aanwezig
grootverpakking
25kg
D9135
8713326030072

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan favorieten.