Rozemarijn activeringsbad

Rozemarijn activeringsbad

In voorraad
€ 15,99
Inclusief BTW

Een bad met plantenextracten van rozemarijn heeft een positief effect op de bloedsomloop, verlicht de ademhaling en werkt rustgevend. Verfrissing, activering, ontspanning, versterking: de diverse Weleda badmelken op basis van verschillende etherische oliën beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Tenslotte is niet elke dag dezelfde. Eén ding hebben alle badmelken gemeen: ze schuimen niet en zijn daardoor heel zacht voor de huid. Geschikt voor bubbelbaden.

Natrue


200ml |€ 15,99 |€ 79,95/ltr |€ 13,21 excl. BTW |

inhoud
  • 200ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Een bad met plantenextracten heeft een positief effect op de bloedsomloop, verlicht de ademhaling en werkt rustgevend. Verfrissing, activering, ontspanning, versterking: de diverse Weleda badmelken op basis van verschillende etherische oliën beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Tenslotte is niet elke dag dezelfde. Eén ding hebben alle badmelken gemeen: ze schuimen niet en zijn daardoor heel zacht voor de huid. Geschikt voor bubbelbaden.

- Helpt bij vermoeidheid

- Stimuleert de doorbloeding

- Geschikt voor bubbelbaden balneotherapie

Hoe te gebruiken? De flacon schudden voor gebruik. Voeg het product pas aan het water toe als het bad is volgelopen zodat de oliën niet voortijdig vervliegen en houd een gematigde temperatuur van 35° à 37° aan. Onder de douche: de badmelk vlak voor het afspoelen over de huid verdelen. Ook geschikt voor een voetenbad.


INCI[1]: water (aqua), rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, fragrance*** (parfum), potassium olivate, limonene***, linalool***.

***Etherische olie


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
Natrue
A7968
4001638098236
Product toegevoegd aan favorieten.