Meesters van de Halm
in voorraad
500g | € 1,95 | € 3,90/kg | € 1,79 excl. BTW
Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Rogge is vooral bekend om het roggebrood. Omdat het een ander gluteneiwit bezit dan tarwe geeft het een vaster brood. Voor de opkomst van het tarwebrood was roggebrood het volksvoedsel in Noord Oost Europa.
Aan rogge worden bloedzuiverende en reinigende eigenschappen toegeschreven, terwijl het hoge kalk- en fluorgehalte een stevige skeletvorming bevordert.
In de goede muesli vindt men roggevlokken terug. Deze zijn gemakkelijk te herkennen aan de groen/blauwe kleur die dus niets met schimmels of iets dergelijks te maken heeft.
Ingrediënten[1]: ROGGE*.
*Van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.
Land van herkomst ingrediënten: Nederland
Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 1491 kiloJoules
356 kcal
Vet: 2 gram
waarvan verzadigde vetzuren: 0.3 gram
Koolhydraten: 69 gram
waarvan suikers: 1 gram
Voedingsvezel: 5 gram
Eiwit: 12 gram
Zout: 0.005 gram