Meesters van de Halm
In voorraad
500g | € 3,75 | € 7,50/kg | € 3,44 excl. BTW
Waarschuwing: Laatste item(s) op voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Rijst is van oorsprong glutenvrij.
Al lang voor onze jaartelling werd rijst geteeld in Zuid Oost Azië en Egypte. Vanaf de 15e eeuw werd het in Europa ook geteeld in Italië en werd het via Spanje (de Moren) verspreid naar Zuid Amerika.
Rijst moet ook gepeld worden, wat in de tropen vaak gebeurt in een stampblok + stamper. De Halm haalt de rijst uit Zuid Europa: Frankrijk, Spanje en Italië.
De kooktijd van de rijstvlokken bedraagt 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten.
Ingrediënten[1]: rijst*
*Van biologische herkomst
Land van herkomst ingrediënten: Spanje
Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 1529 kiloJoules
365 kcal
Vet: 2 gram
waarvan verzadigde vetzuren: 0.4 gram
Koolhydraten: 78 gram
waarvan suikers: 2.5 gram
Voedingsvezel: 4 gram
Eiwit: 7.6 gram
Zout: 0.025 gram