visolie

Royal Green

In voorraad


30 capsules | € 16,85 | € 0,56/caps | € 15,46 excl. BTW


Meer details

€ 16,85

Meer informatie

Voor Royal Green zijn zuiverheid en een hoge concentratie de twee belangrijkste punten bij visolie. Kosten noch moeite worden gespaard als het om zuiverheid gaat. Ze zijn dan ook trots te melden dat door een uniek extractiezuivering procedé onzuiverheden zoals PCB’s, zware metalen, kwik en overige schadelijke stoffen uit deze visolie worden verwijderd.
Het resultaat is een zuiver, breed en zeer hoog geconcentreerde visolie welke geleverd wordt in de meest natuurlijke vorm. Toegevoegde antioxidanten gaan oxidatie van de vis tegen en het sinaasappelaroma voorkomt een eventuele visnasmaak. Bevat 79% omega-3 (530 mg EPA, 160 mg DHA & 100 mg overige omega-3) per softgel.

- EPA en DHA ondersteunen de weerstand en het emotioneel welzijn.
- EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart.
- EPA en DHA dragen bij tot de instandhouding van normale triglyceridengehalten in het bloed.
- EPA en DHA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk.

Friend of the Sea certificaat
Door nauwe samenwerking met visolie partners heeft Royal Green inzicht in en controle over het totale bedrijfsproces: vanaf de visvangst tot en met het eindproduct. Deze garantie is van vitaal belang om er zeker van te zijn dat u een zeer zuiver en hoogwaardig kwaliteitsproduct ontvangt. Het certificaat garandeert dat de visvangst aan duurzame criteria voldoet en dat de vissoorten niet overbevist worden.

Royal Green gebruikt geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen.

- Dit product is een voedingssupplement.
- Aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
- Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten[1]: DIEPZEEVISOLIE, capsule (VISGELATINE, glycerol, water), antioxidant (mix tocoferolen (SOJA)) en sinaasappelaroma. Totaal per capsule: omega-3 vetzuren 790 mg (EPA  530 mg, DHA 160 mg, overige omega-3 vetzuren 100 mg). Aanbevolen dagdosering 1 capsule  per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Aangegeven voedingswaarde is per capsule (gewicht capsule 1410 mg).

Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 38 kiloJoules
9 kcal
Vet: 99 gram
waarvan verzadigde vetzuren: 1 gram
Koolhydraten: 0 gram
waarvan suikers: 0 gram
Voedingsvezel: 0 gram
Eiwit: 0 gram
Zout: 0 gram

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

15 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden