turmeric complex 60 capsules

Royal Green

In voorraad


60 capsules | € 22,65 | € 0,38/caps | € 20,78 excl. BTW


Meer details

€ 22,65

Meer informatie

Royal Green Turmeric complex bevat een krachtige combinatie van geelwortel, gember en zwarte peper. Onderzoek wijst uit dat zwarte peper de opname van geelwortel vele malen verhoogt. Zo kan Royal Green een maximale werking garanderen. Royal Green Turmeric complex is gecertificeerd biologisch, vrij van vulstoffen en uiterst zuiver.

Full spectrum geelwortel
Belangrijk om te weten: curcumine is niet geelwortel! Curcumine is 1 voedingsstof uit geelwortel en deze wordt vaak in gestandaardiseerde vorm geleverd. De gedachte is dat curcumine alles doet en dat alle andere voedingsstoffen uit geelwortel geen werking hebben. De curcumine wordt geïsoleerd door het gebruik van aceton (nagellakremover), hexaan en/of extreme hitte. Het spreekt voor zich dat Royal Green dit niet doen. Ze geloven namelijk in het geheel, zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Ze gebruiken alleen full spectrum geelwortel. Dit geeft de garantie dat alle voedingsstoffen worden geleverd.

- Geelwortel draagt bij tot het normaal functioneren van het immuunsysteem en de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
- Geelwortel ondersteunt de spijsvertering en een normale leverfunctie.
- Geelwortel helpt ook bij het behoud van soepele gewrichten.
- Gember heeft een maagversterkende invloed.

Royal Green gebruikt geen chemicaliën, conserveringsmiddelen, synthetische zoet- of smaakstoffen.

- Dit product is een voedingssupplement.
- Aanbevolen dosering niet overschrijden.
- Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
- Buiten bereik van jonge kinderen houden.
- Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
- Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Ingrediënten[1]: geelwortel* (Curcuma longa) (per 2 capsules 400 mg), gember* (Zingiber officinale) (per 2 capsules 320 mg), capsule: HPMC, zwarte peper* (Piper nigrum) (per 2 capsules 50 mg), antiklontermiddelen: talk en siliciumdioxide. Aanbevolen dagdosering 1-2 capsules per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
*Van biologische herkomst

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

15 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden