Mooncup size A Bekijk groter

Mooncup size A

Mooncup

In voorraad


1st | € 21,75 | € 21,75/stuk | € 19,95 excl. BTW


Meer details

€ 21,75

Meer informatie

Steeds meer vrouwen raken overtuigd van de voordelen van een menstruatiecup. Dat is niet zo verwonderlijk, want een menstruatiecup is hygiënischer, milieuvriendelijker en veel goedkoper dan het gebruik van tampons of maandverband.
Menstruatiecups zijn beschikbaar in vele soorten en maten. De Mooncup, ontwikkeld door een Engels bedrijf, onderscheidt zich wat ons betreft van andere soorten door hun aandacht voor duurzaamheid en ethiek.

Welke maat?
Maat A is 3 mm groter dan maat B, een klein verschil, maar belangrijk!
• Kies maat A indien je: 30 jaar of ouder bent OF op welke leeftijd dan ook kinderen hebt gekregen via vaginale geboorte
• Kies maat B indien je: jonger bent dan 30 en nog geen kinderen hebt gekregen via vaginale geboorte

Menstratiecup, hygiënischer, milieuvriendelijker en voordeliger

Pluspunten van de Mooncup
• COMFORTABEL
De Mooncup is gemaakt van zachte siliconen voor medisch gebruik. Daardoor is hij zo comfortabel dat je hem niet voelt zitten. Tampons absorberen 35% van het vocht in de vagina, maar de Mooncup droogt de vagina niet uit en laat geen vezels achter.
• BETROUWBAAR
De Mooncup kan 3 keer meer bevatten dan een gewone tampon. Hij biedt dus een langere bescherming tijdens dagen waarop de menstruatie hevig is. En omdat de Mooncup niet absorbeert, veroorzaakt hij geen droogheid wanneer je menstruatie licht is.
• GELDBESPAREND
Je hebt slechts één Mooncup nodig die zichzelf terugbetaalt na 6-8 maanden. Daarna bespaar je maandelijks op je hygiënische bescherming.
• ZACHT, VEILIG EN ANTI-ALLERGEEN
De Mooncup is Latexvrij, hypoallergeen en bevat geen kleurstoffen, geurstoffen, BPA, ftalaten, plastic, bleekmiddelen of toxines: de Mooncup-menstruatiecup is ideaal als iemand een gevoelige huid heeft of aan allergieën lijdt.

Op de Nederlandse website is zeer uitgebreide informatie te vinden over het gebruik en de voordelen van de Mooncup. Uniek is dat ze een eigen adviesservice hebben, waar je per mail en telefoon advies kunt vragen over het gebruik van de Mooncup.

WEBSITE MOONCUP

12 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden