Vitaliserende duindoornolie

Vitaliserende duindoornolie

In voorraad
€ 15,99
Inclusief BTW

Weleda vitaliserende Duindoornolie geeft na het aanbrengen de warmte af die de duindoornbes in zich heeft opgeslagen. Ze stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit van de huid en reguleert het vochtgehalte. De olie heeft een zuiverende en helende werking bij een rode, geprikkelde of droge huid en beschermt tegen vrije radicalen met provitamine A en vitamine E.

Natrue


100ml |€ 15,99 |€ 159,90/ltr |€ 13,21 excl. BTW

inhoud
  • 100ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Duindoornolie geeft na het aanbrengen de warmte af die de duindoornbes in zich heeft opgeslagen. Ze stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de spankracht en elasticiteit van de huid en reguleert het vochtgehalte. De olie heeft een zuiverende en helende werking bij een rode, geprikkelde of droge huid en beschermt tegen vrije radicalen met provitamine A en vitamine E.

- Stimuleert de celvernieuwing van de huid

- Gaat uitdroging tegen

- Met de frisse geur van citrusvruchten

Hoe te gebruiken? Als dagelijkse lichaamsverzorging enkele druppels in de handpalm gieten en de handpalmen tegen elkaar aan wrijven. Vervolgens de olie verdelen over de nog vochtige huid van het hele lichaam totdat het product helemaal opgenomen is. Om te ontspannen aan het einde van de dag kan de olie gebruikt worden voor een massage van de nek, schouders en voeten.


INCI[1]: Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Fragrance (Parfum)***, Limonene***, Linalool***, Citronellol***, Benzyl Benzoate***, Benzyl Salicylate***, Geraniol***, Citral***, Farnesol***.

***Etherische olie


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
Natrue
A3613
4001638099950

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan favorieten.