Arnica massageolie

Arnica massageolie

In voorraad
€ 14,99
Inclusief BTW

Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Weleda Arnica Massageolie verlichting. Dit product wordt dan ook sterk aanbevolen door fysiotherapeuten en sportartsen.

Natrue


100ml |€ 14,99 |€ 149,90/ltr |€ 12,39 excl. BTW |
200ml |€ 22,49 |€ 112,45/ltr |€ 18,59 excl. BTW |

inhoud
  • 100ml
  • 200ml

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Een massage met Arnica Massageolie voor het sporten helpt spierkrampen en stijfheid voorkomen. Na lichamelijke inspanning zorgt het verwarmende effect van de olie ervoor dat de spieren goed ontspannen. Tegelijkertijd stimuleert ze de natuurlijke regeneratie van de huid, waardoor deze gezond en elastisch blijft. Ook bij stijfheid in nek en schouders brengt Arnica Massageolie verlichting. Dit product wordt dan ook sterk aanbevolen door fysiotherapeuten en sportartsen.

- Stimuleert de doorbloeding

- Ontspant en versoepelt de spieren

- Met verwarmend effect

Arnica groeit van nature op grote hoogten en is vooral te vinden op uitgestrekte alpenweides en in bergachtige landschappen in Midden- en Zuid-Europa. Het extract van de Arnica-plant, ook valkruid genoemd, is rijk aan flavonoïden, kiezelzuur, carotonoïden en etherische oliën. Het heeft een herstellende invloed op gewrichten en spierweefsel.

Te gebruiken bij het sporten door voor de inspanning dun aan te brengen en na de inspanning voor een uitgebreide, langzame massage. Als lichaamsverzorging te gebruiken door na het douchen of een bad op de nog vochtige huid aan te brengen. Giet enkele druppels in de handpalm en wrijf beide handpalmen tegen elkaar. Verdeel de olie over het hele lichaam tot deze helemaal opgenomen is.


INCI[1]: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Fragrance (Parfum)*, Arnica Montana Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Limonene***, Linalool***, Geraniol***, Coumarin***.

*van biologische herkomst
***Etherische olie


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
Natrue
A3612
4001638099226

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan favorieten.