Arnica zalf 25g Bekijk groter

Arnica zalf 25g

Weleda

In voorraad


25g | € 8,59 | € 343,60/kg | € 7,10 excl. BTW


Meer details

€ 8,59

Meer informatie

Ondersteunt het herstel van gevoelige spieren

- Bevordert de doorbloeding
- Werkt verwarmend
- Helpt bij een sneller herstel van gevoelige spieren

Arnica Zalf heeft een herstellende functie bij kneuzingen en werkt weldadig op overbelaste spieren. De zalf helpt het lichaamsweefsel in oorspronkelijke vorm te herstellen bij blauwe plekken, builen, verstuikingen en ander letsel. Het is dan ook niet voor niets dat Arnica ook wel 'valkruid' wordt genoemd.
Het hoge gehalte Arnica in deze zalf stimuleert de doorbloeding rondom de gekwetste plek, waardoor het lichaam de genezing goed kan uitvoeren. Door de zalf 2-3 maal daags aan te brengen op de gekwetste plek biedt je optimale ondersteuning.

Arnica zalf is een gezondheidsproduct dat het herstellend vermogen van spieren ondersteunt. De zalf is verwarmend en voelt direct weldadig aan op de gevoelige spieren. Daarnaast bevordert Arnica Zalf de doorbloeding en ondersteunt de zalf het herstellend vermogen van de spieren.
In Arnica zalf wordt een extract van verse Arnica montana (Valkruid) verwerkt dat een verzachtende en verwarmende invloed heeft op de spieren.

Lees voor gebruik de bijsluiter / gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten[1]: INCI: Sesamum Indicum Oil, Arnica Montana Extract, Lanolin, Aqua, Cera Alba, Lanolin Alcohol.
*Van biologische herkomst

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

16 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden