Lavendel Ontspanningsbad 200ml Bekijk groter

Lavendel Ontspanningsbad 200ml

Weleda

In voorraad


200ml | € 14,25 | € 71,25/ltr | € 11,78 excl. BTW


Meer details

€ 14,25

Meer informatie

Ontspant en brengt tot rust

- Bevordert het inslapen
- Bevat geen schuimmiddelen
- Geschikt voor bubbelbaden balneotherapie

Een bad met plantenextracten heeft een positief effect op de bloedsomloop, verlicht de ademhaling en werkt rustgevend. Verfrissing, activering, ontspanning, versterking: de diverse Weleda badmelken op basis van verschillende etherische oliën beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Tenslotte is niet elke dag dezelfde. Eén ding hebben alle badmelken gemeen: ze schuimen niet en zijn daardoor heel zacht voor de huid. Geschikt voor bubbelbaden.

Hoe te gebruiken?
De flacon schudden voor gebruik. Voeg het product pas aan het water toe als het bad is volgelopen zodat de oliën niet voortijdig vervliegen en houd een gematigde temperatuur van 35° à 37° aan. Onder de douche: de badmelk vlak voor het afspoelen over de huid verdelen. Ook geschikt voor een voetenbad.

Ingrediënten[1]: INCI: water, lavendula angustifolia (lavender) oil, linalool***, potassium olivate, glyceryl oleate, alcohol, limonene***, geraniol***.
*Van biologische herkomst

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

2 Andere producten in deze categorie: