Tradition Merlot Cabernet 750ml Bekijk groter

Tradition Merlot Cabernet 750ml

Chateau Grinou

In voorraad


750ml | € 7,99 | € 10,65/ltr | € 6,60 excl. BTW


Meer details

€ 7,99

Meer informatie

Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon: een unieke expressie van de traditionele Merlot Cabernet blend, geplukt van de jonge wijnstokken van Chateau Grinou.
Deze wijn vangt de unieke synergie van de wijngaard, druivenrassen en oogst, wat een wijn creëert met een uitzonderlijk karakter.

PRODUCTIE
De vruchten van de rode wijngaarden werden geplukt voor een goede smaak tussen 2 oktober en 25 oktober. Na het sorteren van de individuele bessen elke wijngaard perceel het fruit werd gefermenteerd op schil gedurende maximaal 30 dagen. Op de gewenste balans van fruit en tannine extractie werd elke partij voorzichtig geperst. De individuele percelen werden opgeslagen in roestvrij stalen vaten gevolgd door malolactische gisting (fermentatie). De wijnen worden gehouden op hun droesem en gerijpt gedurende een periode van 6 maanden. Het uiteindelijke mengsel werd voltooid in april 2012.

BLEND: 5% Cabernet Sauvignon, 75% Merlot, 20% Cabernet Franc.
JAAR: 2011
REGIO: Bergerac
13,5% Vol.

PROEFNOTITIE
Kleur
Robijnrood.

Neus
Donker fruit spectrum van pruimen en moerbeien verrijkt met frambozen en kersen.

Smaak
Grote dichtheid en crèmeachtige structuur ontmoet een pallet van zwarte bessen, rijpe pruimen en frambozen met fijne zijdezachte tannines ronden het geheel af.

SERVEREN BIJ
Rood vlees, kaas, fruitsalade, chocoladetaart.

8 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden