Biobim slaap papje Bekijk groter

Slaappapje 225g

Biobim

beperkte voorraad

Met Biobim Slaap Papje maak je in een handomdraai een compleet bordje pap met opvolgmelk en granen. Handig voor 's avonds, als je kindje wel wat extra's kan gebruiken met een lange nacht voor de boeg. De unieke samenstelling van Biobim Slaap Papje biedt ook in de nacht het beste voor de groei en ontwikkeling van je kindje en vullen het buikje van bedtijd totdat de zon weer opkomt. Zo krijgen ouders en kind beide hun welverdiende nachtrust. Vanaf 6 maanden

biologisch


225g | € 4,25 | € 18,89/kg | € 3,90 excl. BTW


Meer details

€ 4,25

Meer informatie

Met Biobim Slaap Papje maak je in een handomdraai een compleet bordje pap met opvolgmelk en granen. Handig voor 's avonds, als je kindje wel wat extra's kan gebruiken met een lange nacht voor de boeg. De unieke samenstelling van Biobim Slaap Papje biedt ook in de nacht het beste voor de groei en ontwikkeling van je kindje en vullen het buikje van bedtijd totdat de zon weer opkomt. Zo krijgen ouders en kind beide hun welverdiende nachtrust.


Vanaf 6 maanden


Biobim Slaap Papje is is gemaakt met biologische koemelk. Slaap Papje eenvoudig te bereiden. Je hoeft alleen maar water toe te voegen en klaar is mama of papa.

Ingrediënten[1]: 34% OPVOLGMELK* (magere MELK, maltodextrine, plantaardige olie* (palmolie*, koolzaadolie*, zonnebloemolie*), WEIPOEDER* gedeeltelijk gedemineraliseerd, calciumfosfaat, vitamine C, vitamine E, ijzer-III-pyrofosfaat, zinksulfaat, niacine, calcium-d-panthothenaat, natriumselenaat, vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, kaliumjodaat, foliumzuur, vitamine K,  vitamine D), rijst* (33%), WEIPOEDER* gedemineraliseerd,  magere MELKPOEDER*, glucose*, zetmeel*, maltodextrine* (mais), calciumcarbonaat, bifidobacterie culturen (b. breve, b. bifidum, b. infantis, b. longum), vitamine B1, vitamine A en vitmaine D.
*Van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.

Land van herkomst ingrediënten: EU/niet-EU

Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 1746 kiloJoules
417 kcal
Vet: 8.9 gram
waarvan verzadigde vetzuren: 3.2 gram
Koolhydraten: 73 gram
waarvan suikers: 27 gram
Voedingsvezel: n.b. gram
Eiwit: 11 gram
Zout: 0.36 gram

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

Tips van Cilou

13 Andere producten in deze categorie: