Biobim slaap papje Bekijk groter

Slaappapje 225g

Biobim

In voorraad

225g | € 3,85 | € 17,11/kg | € 3,53 excl. BTW

Meer details

€ 3,85

Meer informatie

Vanaf 6 maanden

Biobim Slaap Papje - Voor een welverdiende nachtrust

Met Biobim Slaap Papje maak je in een handomdraai een compleet bordje pap met opvolgmelk en granen. Handig voor 's avonds, als je kindje wel wat extra's kan gebruiken met een lange nacht voor de boeg. De unieke samenstelling van Biobim Slaap Papje biedt ook in de nacht het beste voor de groei en ontwikkeling van je kindje en vullen het buikje van bedtijd totdat de zon weer opkomt. Zo krijgen ouders en kind beide hun welverdiende nachtrust.

Biobim Slaap Papje is is gemaakt met biologische koemelk. Slaap Papje eenvoudig te bereiden. Je hoeft alleen maar water toe te voegen en klaar is mama of papa.

Ingrediënten[1]: 34% OPVOLGMELK* (magere MELK, maltodextrine, plantaardige olie* (palm, koolzaad, szonnebloem), magere MELKPOEDER*, WEIPOEDER*, calciumfosfaat, vitamine C, vitamine E, zinksulfaat, niacine, calcium-d-panthothenaat, natriumselenate, vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, kaliumjodaat, foliumzuur, vitamine D), rijstmeel*, WEIPOEDER*, gedemineraliseerde MELKPOEDER*, glucose*, zetmeel*, maltodextrine, calciumcarbonaat, bifidobacterie culturen (b. breve, b. bifidum, b. infantis, b. longum), vitamine B1, vitamine A en vitmaine D.
*Van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.

Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 786 kiloJoules
186 kcal
Vet: 3,8 gram
waarvan verzadigde vetzuren: n.b.
Koolhydraten: 32,9 gram
waarvan suikers: n.b.
Voedingsvezel: 0,1 gram
Eiwit: 4,9 gram
Zout: n.b.

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

Tips van Cilou

21 Andere producten in deze categorie: