BiobimLac biologische opvolgmelk Bekijk groter

Biobimlac 3 450g

Biobim

in voorraad

450g | € 7,85 | € 17,44/kg | € 7,20 excl. BTW

Meer details

€ 7,85

Meer informatie

Vanaf 10 maanden

BiobimLac 3 levert een gezonde bijdrage aan de dagelijkse voedingsbehoefte van de actieve baby en dreumes. BiobimLac 3 is gemaakt met biologische koemelk en verrijkt met ijzer. IJzer is noodzakelijk voor een goede weerstand van je baby.

Tevens bevat BiobimLac 3 de juiste hoeveelheid Calcium (kalk), voor sterke botten en vitamine D voor de goede opname van calcium in de botten. Daarnaast bevat BiobimLac bifidusbacteriën voor een goede bescherming. BiobimLac 3 heeft een romige, fruitige smaak en is hiermee de smaakvolle opvolgmelk afgestemd op de behoefte van je opgroeiende baby en dreumes.

Ingrediënten[1]: magere MELK*, gedeeltelijk gedemineraliseerde MELK*, plantaardige olie* (pal, koolzaad, zonnebloem), magere MELKPOEDER*, maltodextrine*, zetmeel*, ijzerlactaat, fructose*, vitamine C, calciumcarbonaat, vitamine E, bifidobacterium culturen (b. breve, b. bifidum, b. infantis, b. longum), zinksulfaat, niacine, calcium-d-panthothenate, kopersulfaat, vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, mangaansulfaat, kaliumjodaat, foliumzuur, vitamine K1, natriumselenaat en vitamine D.
*Van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.

Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 1986 kiloJoules
473 kcal
Vet: 20,5 gram
waarvan verzadigde vetzuren: n.b.
Koolhydraten: 58,9 gram
waarvan suikers: n.b.
Voedingsvezel: n.b.
Eiwit: 13 gram
Zout: n.b.

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

Tips van Cilou

21 Andere producten in deze categorie: