BiobimLac biologische opvolgmelk Bekijk groter

Biobimlac 3 450g

Biobim

In voorraad

BiobimLac 3 levert een gezonde bijdrage aan de dagelijkse voedingsbehoefte van de actieve baby en dreumes. BiobimLac 3 is gemaakt met biologische koemelk en verrijkt met ijzer. IJzer is noodzakelijk voor een goede weerstand van je baby. Het bevat de juiste hoeveelheid Calcium (kalk), voor sterke botten en vitamine D. Daarnaast bevat BiobimLac bifidusbacteriën voor een goede bescherming. Het heeft een romige, fruitige smaak en is hiermee de smaakvolle opvolgmelk afgestemd op de behoefte van je opgroeiende baby en dreumes. Vanaf 10 maanden

biologisch


450g | € 8,39 | € 18,64/kg | € 7,70 excl. BTW


Meer details

€ 8,39

Meer informatie

BiobimLac 3 levert een gezonde bijdrage aan de dagelijkse voedingsbehoefte van de actieve baby en dreumes. BiobimLac 3 is gemaakt met biologische koemelk en verrijkt met ijzer. IJzer is noodzakelijk voor een goede weerstand van je baby.


Vanaf 10 maanden


Tevens bevat BiobimLac 3 de juiste hoeveelheid Calcium (kalk), voor sterke botten en vitamine D voor de goede opname van calcium in de botten. Daarnaast bevat BiobimLac bifidusbacteriën voor een goede bescherming. BiobimLac 3 heeft een romige, fruitige smaak en is hiermee de smaakvolle opvolgmelk afgestemd op de behoefte van je opgroeiende baby en dreumes.

Ingrediënten[1]: magere MELK*, gedeeltelijk gedemineraliseerde WEIPOEDER*, plantaardige olie* (pal, koolzaad, zonnebloem), magere MELKPOEDER*, maltodextrine*, zetmeel*, fructose, vitamine C, calciumcarbonaat, ijzerlactaat,  vitamine E, bifidobacterium culturen (b. breve, b. bifidum, b. infantis, b. longum), zinksulfaat, niacine, calcium-d-panthothenate, kopersulfaat, vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, mangaansulfaat, kaliumjodaat, foliumzuur, vitamine K1, natriumselenaat en vitamine D.
*Van biologische herkomst
In HOOFDLETTERS weergegeven ingrediënten zijn allergenen.

Land van herkomst ingrediënten: EU/niet-EU

Voedingswaarde[1] (Gemiddeld per 100 gram):
Energie: 202 kiloJoules
482 kcal
Vet: 20.5 gram
waarvan verzadigde vetzuren: 7.1 gram
Koolhydraten: 61 gram
waarvan suikers: 39 gram
Voedingsvezel: n.b. gram
Eiwit: 12 gram
Zout: 0.47 gram

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

Tips van Cilou

17 Andere producten in deze categorie: