Handzeep Rozemarijn 300ml Bekijk groter

Handzeep Rozemarijn 300ml

Sonett

In voorraad


300ml | € 4,99 | € 16,63/ltr | € 4,12 excl. BTW


Meer details

€ 4,99

Meer informatie

Met pompje.
Op de warme, rotsige berghellingen van het kustgebergte in Portugal groeien de bijna manshoge, naaldachtige rozemarijnstruiken. Om de drie jaar worden ze gesnoeid en wordt met behulp van waterdamp de vurige, kruidige rozemarijnolie gewonnen die in de handzeep rozemarijn van SONETT wordt gebruikt.
Rozemarijn is een sterke geneeskrachtige plant, die de doorbloeding bevordert, de organen verwarmt en tegen uitputting en overwerktheid helpt. De levensvreugde en het concentratievermogen worden versterkt.
De handzeep rozemarijn van SONETT maakt wakker en opgewekt en is een uitstekende “goedemorgenzeep” voor handen en het hele lichaam.

Ingrediënten[1]: INCI: aqua, potassium olivate*, potassium cocoate*, alkylpolyglucoside, alcohol, glycerin*, citrate, fragrance (parfum): rosmarinus officinalis oil*, salvia sclarea oil*, citrus aurantium ssp bergamia oil* (contains limonen*, linalool*), boswellia serrata oil*, lavandula hybrida oil* (contains linalool).
*Van biologische herkomst

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

9 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden