Ylang ylangzeep 100g Bekijk groter

Ylang ylangzeep 100g

Werfzeep

In voorraad

De zoetste zeep van Werfzeep! Vol échte geuren, wees niet bang voor de bedwelmende geur van synthetische vanille. Ylang ylangzeep bevat etherische bloemenoliën en absolue van de heerlijke, vanille-achtig geurende hars van benzoë. Speciaal voor ylang ylangzeep macereren ze heerlijk stroperige biologische vanillestokjes, dat zie je soms terug aan de zwevende stipjes in je zeep. Deze zeep schuimt romig en je badkamer verandert tijdens het douchen langzaamaan in een tropisch oord.

biologisch


100g | € 7,59 | € 75,90/kg | € 6,27 excl. BTW


Meer details

€ 7,59

Meer informatie

De zoetste zeep van Werfzeep! Vol échte geuren, wees niet bang voor de bedwelmende geur van synthetische vanille.


Ylang ylangzeep bevat etherische bloemenoliën en absolue van de heerlijke, vanille-achtig geurende hars van benzoë. Speciaal voor ylang ylangzeep macereren ze heerlijk stroperige biologische vanillestokjes, dat zie je soms terug aan de zwevende stipjes in je zeep.


Deze zeep schuimt romig en je badkamer verandert tijdens het douchen langzaamaan in een tropisch oord.

Ingrediënten[1]: INCI: sodium cocoate*, sodium olivate*, sodium sunflowerate*, aqua, sodium cocoa butterate*, aroma***, ricinus communis oil*, bixa orellana seed extract, geraniol, linalool, benzyl benzoate, amyl cinnamal, citronellol, farnesol

Land van herkomst ingrediënten: EU/niet-EU

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

26 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden