Tayyibah zeep 100g Bekijk groter

Tayyibah zeep 100g

Werfzeep

beperkte voorraad

Tayyibah is een verrassend kruidige en pittige scrubzeep. De scrub komt van maanzaad, dat scrubt iets ronder dan gemalen koffie en is een heerlijke bodyscrub. De geurmelange is zoetkruidig, vol verwarmende, prikkelende oliën en stimuleert de doorbloeding. De naam is geleend van Werfzeep gebruikster van het eerste uur Tayyibah. Haar naam betekent ‘rein’ in het Arabisch en deze zeep ontstond toen zij een zeep met kaneel en kruidnagel opperde.

biologisch


100g | € 7,59 | € 75,90/kg | € 6,27 excl. BTW


Meer details

€ 7,59

Meer informatie

Tayyibah is een verrassend kruidige en pittige scrubzeep. De scrub komt van maanzaad, dat scrubt iets ronder dan gemalen koffie en is een heerlijke bodyscrub.


De geurmelange is zoetkruidig, vol verwarmende, prikkelende oliën en stimuleert de doorbloeding.


De naam is geleend van Werfzeepgebruikster van het eerste uur Tayyibah. Haar naam betekent ‘rein’ in het Arabisch en deze zeep ontstond toen zij een zeep met kaneel en kruidnagel opperde.

Ingrediënten[1]: INCI: sodium cocoate*, sodium safflowerate*, sodium olivate*, sodium cocoa butterate*, aqua, aroma***, papaver somniferum seed*, cinnamomum zeylanicum and cassia powder*, zingiber officinale root powder*, linalool, limonene, geraniol

Land van herkomst ingrediënten: EU/niet-EU

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

26 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden