Rozenzeep

Rozenzeep

In voorraad
€ 10,05
Inclusief BTW

De meest delicate zeep van Werfzeep met oliën van de kostbare en onovertroffen damascusroos en rosa centifolia. Als je echt van de geur van rozen houdt dan is deze zeep voor jou. Damascusroos is de koningin van de bloemen, want het heeft een hemelse geur. Rosa centifolia is van oudsher ook een echte geurroos, geteeld voor parfums. Samen met roosgeranium en palmarosa geurt deze zeep intens naar roos. Deze luxe zeep is zeer verzorgend voor de droge en rijpere huid. Roos werkt harmoniserend en helpt tegen neerslachtigheid.

biologisch


100g |€ 10,05 |€ 10,05/100g |€ 8,31 excl. BTW |

inhoud
  • 100g

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

De meest delicate zeep van Werfzeep met oliën van de kostbare en onovertroffen damascusroos en rosa centifolia. Als je echt van de geur van rozen houdt dan is deze zeep voor jou.

Damascusroos is de koningin van de bloemen, want het heeft een hemelse geur. Rosa centifolia is van oudsher ook een echte geurroos, geteeld voor parfums. Samen met roosgeranium en palmarosa geurt deze zeep intens naar roos.

Deze luxe zeep is zeer verzorgend voor de droge en rijpere huid. Roos werkt harmoniserend en helpt tegen neerslachtigheid.


INCI[1]: sodium cocoate*, sodium sunflowerate*, aqua, sodium olivate*, sodium cocoa butterate*, sodium shea butterate*, aroma***, rubia tinctorum root extract, geraniol, citronellol, linalool, citral, limonene.

*van biologische herkomst
***Etherische olie


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
A10961
8718657190273
Product toegevoegd aan favorieten.