Vetiverzeep

Vetiverzeep

In voorraad
€ 8,05
Inclusief BTW

Deze Werfzeep heeft een heerlijk zware, houtachtige en rokerige geur. De vetiver is nauw verwant aan andere geurige grassen, zoals citroengras, citronella en palmarosa. Al komt de etherische olie niet uit het gras zoals bij deze drie, maar uit de wortels. De olie rijpt een aantal maanden na om zijn typisch aardse, smoky aroma te ontwikkelen. Vetiver versterkt en voedt de huid, de geur ontspant en het rokerige, houtachtige aroma verwarmt en grondt. De combinatie met ceder, elemi, kurkuma en patchouli geeft extra complexiteit en een heerlijk diepe aardse grondtoon.

biologisch


100g |€ 8,05 |€ 8,05/100g |€ 6,65 excl. BTW |

inhoud
  • 100g

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Deze Werfzeep heeft een heerlijk zware, houtachtige en rokerige geur.

De vetiver is nauw verwant aan andere geurige grassen, zoals citroengras, citronella en palmarosa. Al komt de etherische olie niet uit het gras zoals bij deze drie, maar uit de wortels. De olie rijpt een aantal maanden na om zijn typisch aardse, smoky aroma te ontwikkelen.

Vetiver versterkt en voedt de huid, de geur ontspant en het rokerige, houtachtige aroma verwarmt en grondt. De combinatie met ceder, elemi, kurkuma en patchouli geeft extra complexiteit en een heerlijk diepe aardse grondtoon.


INCI[1]: sodium cocoate*, sodium cocoa butterate*, sodium safflowerate*, aqua, sodium sunflowerate*, aroma***, ricinus communis oil*, activated charcoal, limonene.

*van biologische herkomst
***Etherische olie


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
A10872
8718657190761

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan favorieten.