Haverscrub

Haverscrub

In voorraad
€ 8,05
Inclusief BTW

Haver geeft een zachte, prettige scrub. In gemalen vorm is het niet alleen een natuurlijk scrubmiddel, het heeft ook een bijzonder verzorgende werking op de huid. Het verwijdert dode cellen, hydrateert en laat een beschermend laagje achter. Na een wasbeurt voelt je huid heerlijk zacht aan.

biologisch


100g |€ 8,05 |€ 8,05/100g |€ 6,65 excl. BTW |

inhoud
  • 100g

minimale besteding € 10,00

€ 4,95GRATISVervoerder
Nederland tot € 60,- vanaf € 60,- DHL
België tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Luxemburg tot € 70,- vanaf € 70,- DHL/BPost
Duitsland tot € 70,- vanaf € 70,- DHL

Voor betalingen werkt Cilou samen met de betaaldienst Pay.nl.

ideal.jpg   bancontact.jpg   giropay.jpg   mybank.jpg   przelewy24.jpg

  PayPal +3% transactiekosten

Ook mogelijk is betalen via een bankoverschrijving.

 

Haver geeft een zachte, prettige scrub. In gemalen vorm is het niet alleen een natuurlijk scrubmiddel, het heeft ook een bijzonder verzorgende werking op de huid. Het verwijdert dode cellen, hydrateert en laat een beschermend laagje achter. Na een wasbeurt voelt je huid heerlijk zacht aan. De biologisch-dynamische havervlokken met Demeter keurmerk komen van het Zuid-Duitse familiebedrijf de Spielberger Mühle.

Eén nadeel, de hemelse geur van lavendel, jeneverbes, korianderzaad en limoen maakt het moeilijk om je kraan tijdig dicht te draaien.


INCI[1]: sodium cocoate*, sodium olivate*, sodium cocoa butterate*, aqua, avena sativa meal*, aroma***, linalool, limonene, citral, geraniol.

*van biologische herkomst
***Etherische olie


[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.


keurmerk
biologisch
A10863
8718657190112
Product toegevoegd aan favorieten.