Orange cleaner 500ml Bekijk groter

Orange cleaner 500ml

AlmaWin

beperkte voorraad


500ml | € 10,25 | € 20,50/ltr | € 8,47 excl. BTW


Meer details

€ 10,25

Meer informatie

AlmaWin schoonmaakproducten overtuigen door middel van de beste kwaliteit en de bescherming van het milieu, de dermatologie en de efficiëntie. De ecologische ingrediënten zijn zacht voor de huid en ze zijn succesvol dermatologisch getest. De ingrediënten zijn gebaseerd op de grondstoffen van plantaardige en minerale oorsprong - als beschikbaar gecertificeerd biologisch. AlmaWin gebruikt geen syntetische parfums, kleurstoffen en conserveringsmiddelen, petrochemische ingrediënten en nanotechnologie. Genetische manipulatie is natuurlijk een no-no.
Alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar en van natuurlijke oorsprong.

Onverdund gebruik: verwijdert het resten van kauwgom en kleurvlekken, vlekken van inkt en balpen, vetvlekken, harsen, lijm, nagellak en vele andere vlekken uit textiel. Verwijdert geurtjes.
Voor droog vuil, verdunnen met water. Is melkachtig wanneer verdund.

Verdund: voor het reinigen van alle waterbestendige oppervlakken. AlmaWin Orange olie reiniger moet altijd worden getest op een discrete plaats vóór gebruik om de geschiktheid van het product te testen, vooral wanneer gebruikt op, gevoelige lak, rubber delen, epoxy en kunststofoppervlakken.
Ook bij kleding altijd eerst op een onopvallende plaats testen.

Ingrediënten[1]: > of gelijk 30% alifatische koolwaterstoffen (natuurlijke sinaasappelschilterpeen), anionische oppervlakte-actieve stof (ricinusolie), <5% niet-iononische oppervlakte-actieve stoffen. Bevat: geurstoffen (natuurlijke lavendelolie*), limoneen, citral, linalool, citronellol, geraniol, farnesol. Overige ingrediënten: ethanol en melkzuur.
*Van biologische herkomst

[1]Voor de weergegeven informatie zijn wij afhankelijk van leveranciers. Raadpleeg voor gebruik altijd het etiket van het product.

12 Andere producten in deze categorie:

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen.

loader

* verplichte velden